Skip to main content

Försäljning av Sukkatukkus produkter. Kampanjen avslutas måndag 21.6 kl20.00!

Hej på er! Nu har katalogerna kommit och vi inleder försäljning av Sukkatukkus produkter! Kampanjen pågår 21.5-21.6.Den som vill vara med och sälja så skicka din e-post adress åt mig på Lenalovescoffee@gmail.com så skickar jag inloggnings uppgifter.Katalogen kan avhämtas från min postlåda om jag inte är hemma eller knacka på😊 Adressen är Björkgränden 6 i Furuholmen.Varje paket kostar 20€ och vi förtjänar 7€/sålt paket.Dela gärna katalogen på Facebook och få kunder den vägen.Fråga ifall det är något som är oklart. Lycka till😊 https://www.sukkatukku.fi/

Matlagningsknytis 24/3

Välkomna på traditionsenligt matlagningsknytis hos Pia-Maria på Tranbärsvägen 28 i Socklot skärtorsdag 24/3 från kl 18. Årets tema är Frankrike. Som vanligt fixar jag recept o handlar, man får varsitt recept och sen är det att kocka efter bästa förmåga. Och det mesta brukar dessutom bli gott. Någon form av spargris finns framsatt för ingredienskostnader. Alla gamla o nya är hjärtligt välkomna! Man behöver inte alls vara någon mästerkock, men det underlättar om man klarar av flera människor i samma kök. Gör man inte det får man duka.

anmäl er som kommentar här, via fb eller till mig så jag vet ungefär hur många vi blir.

Lördagsdans

För att mota höstrusket ordnar Tonfallet dans lördag 21/11 kl 19 i Vestersundsby samlingshus. Stadens körsångare (med avec om man så vill) är välkomna. Pris 10 €. Kontakta mig för mer info, eller kolla fb. Tyvärr lyckades jag inte klistra in hela brevet här. Meddela om intresse till mig via sms 050-5616154 eller fb senast onsdag, så anmäler jag :-).

 

Kåptvätt

Ännu ett meddelande . Ifall minst 30 korister vill ha tvättat bort dieselångor och diverse andra odörer o fläckar ur sina kåpor så får vi 30% rabatt vid Eco Wash (kemtvätten snett mittemot Svenska gården). Återkommer i såfall med exakt pris, men det borde bli ca 20€. Då är den struken också…meddela på fb eller via sms 050-5616154 om ni är intresserade! //P-M

Konserter i veckan

Nu något helt Malta-orelaterat.
1. Ifall någon har tänkt sig till konsert på torsdag (5/11 kl19.00 i Pedersöre kyrka) med Markus Wargh och Janne Schaffer, så har Madrigalen med anhöriga erbjudande om ca 50% rabatt, priset blir då 12€/ pers.
2. Kören har fått två biljetter till Bel Cantos jubileumskonsert 7/11 kl 19 i Jugendsalen. Någon som har möjlighet att representera kören?

Om något av detta intresserar, så meddela mig via fb eller sms 050-5616154.

Hälsn. Pia-Maria

 

 

Hemsidan

Madrigalen förnyade sin hemsida www.madrigalen.net sommaren 2013.

Informationen på hemsidan upprätthålls av styrelsens IT-ansvariga.