Tags:

Välkomna till en ny termin! Denna höst blir det lite andra praktiska arrangemang pga det rådande läget i världen.

Under veckoslutet kommer stämansvariga att ta reda på vilka i stämman som har anmält sig till hösten eller funderar på att anmäla sig. Namnen sammanställs i två grupper, Grupp 1 och Grupp2 , som kommer att öva på Vby varannan vecka.
Varje vecka kommer man att kunna delta via live streamen.
Detta betyder då att udda veckor sjunger Grupp 1 på plats i Vby och Grupp 2 deltar hemifrån på live streamen och jämna veckor övar Grupp 2 på plats och Grupp 1 deltar hemifrån.
Detta betyder att är man sjuk eller annars har förhinder, så kan man delta hemifrån varje vecka.

Totala antalet korister på plats i salen varje vecka är Max 20 + dirigent. Vi tvättar händer innan vi kommer in i byggnaden, vi håller säkerhetsavstånd till varandra, utrymmet vädras under pausen och man stannar hemma ifall man är minsta lilla förkyld.

Vi kommer att inleda övningen Torsdagen den 10.9 kl 18.45 UTOMHUS. Praktiska saker, info och ifall det finns frågor går de att ställa då.

Därefter börjar grupp 1 sin övning och grupp 2 kan åka hem.

Är du ännu osäker på om du kan/vill delta i höstens övningar så kom åtminstone med på infotillfället och ta sedan ditt beslut efteråt.

Vi inleder terminen med nya låtar och för att kunna delta i Välgörenhetskonserten krävs det att du är med och övar, fysiskt eller på distans. Stämfiler till låtarna kommer att finnas på hemsidan.

Har du frågor redan nu?
Kontakta Johan Tonberg 050 4093085
eller Lena- Maria Lind 050 5983146

Vad ska vi sjunga i höst? Klicka på länkarna så får du se 😊

Categories

Comments are closed