Skip to main content

Material för körsångare

Info från styrelsen

Hej på er! Vi hade igår möte med styrelsen. Lite märkligt var det nog att bara se varandra i små rutor via en skärm. Styrelsens 2020-2021 ser nu ut så här:
Ordförande Lena-Maria,
Vice ordförande Anncha,
Kassör Maria,
Sekreterare Pia-Maria.
Johanna, Nina och Anna-Lena är medlemmar. Johan Tonberg är dirigent samt Suppleanter är Anna och Ia.
Vi kunde konstatera att all verksamhet är inhiberad: torsdagsövningarna, 1a Maj och Bryggfood. Matknytis är uppskjuten till framtiden och Själamässan är flyttad till 19.9.2020.
Vi har bröllopskeikkan 4.7, tiden får utvisa vilka restriktioner som råder i Finland då.

Det vi faktiskt vet är att den 20.3.2021 hålls Välgörenhetskonsert i Schaumansalen tillsammans med Sångarbröderna, Doradus, Charlotta Kerbs. En solist till är tillfrågad men vi har ännu inte fått svar. Vi kommer att hålla två konserter och alla intäkter skänks till Project Liv.

Vi vet ännu inte ifall det blir extra övningar innan arbis terminen kör igång eller någon körhelg innan Själamässan den 19.9, men vi delar den infon så fort vi vet mera.

Ha nu ett fint isolerat veckoslut till er som hålls hemma 🌞och kämpa på ni alla som jobbar för att hålla Finland så friskt som möjligt!🥼⛑️👩‍⚕️👩‍🏫👩‍🌾

Hälsningar från Fröken ordförande och styrelsen

Själamässan ”Mörkrets Ljus” i Kronoby kyrka 19.9.2020

Själamässan ”Mörkrets Ljus” som var inplanerad till den 18.4 har fått ett nytt datum. Den 19.9 återuppförs Mörkrets Ljus i Kronoby kyrka tillsammans med Madrigalen, Nykarleby manskör samt delar av orginalkören. Själamässan är ett verk skriven av Eva-Lott Björklund med texter av Lolan Björkman till minne av de nådehjon som bodde på Korpholmen. Ylva Ekblad är recitatör och Anna-Maria Helsing är dirigent. Biljetter finns att köpas via www.billetto.fi/sv eller vid dörren. Konserterna hålls kl 15 och kl 18.

Anmälan till bröllopsservering

Madrigalen är inte bara en kör utan kockar, plättvändare och serverare. I sommar har våra glada korister bokats till ett bröllop som vi tackat ja till samt ett annat som ännu väntar på svar. Vänligen meddela Lena-Maria ifall du kan vara serverare på bröllopen som hålls i Lepplax samlingshus. Det behövs mellan 6-8 serverare. Finns det frågor så svarar Gunborg Henriksson på dem. Kören får 500 guldpengar för varje servering💰💰

Datum för serveringarna är:
4.7
29.8

Meddela ifall kommer eller ifall du är intresserad men ännu inte kan ge svar.

Julmarknad på Södermalm 14.12 kl10-14

Inkommande lördag deltar vi i Hantverkarmarknaden på Södermalm. Alla som har varor att sälja skall själva prismärka dem innan lördag. Varorna kan föras på lördag kl 9.00 till After eight då vi ställer i ordning eller redan på fredagkväll till Lena-Marias på Björkgränden 6 i Furuholmen.

Ikväll, 11.12, är det dörrkranspyssel kl 18.00 hemma hos Gunborg i Lepplax.

Bryggfood möte

Välkomna på planeringsmöte inför Bryggfood ikväll 17.30 på Vby. Styrelsen ansvarar för restaurangen. Nytt för i år är Madi DIY, Heili är ansvarsperson för detta. Det finns många hantverkare i kören och nu finns möjlighet att sälja sina alster till förmån för körresan. Bryggfood är lördagen den 18.5 vid Jakobstads bårvarv. Välkomna med och planera!

H. Styrelsen

Referensnummer och kontonummer

Hej! Ursäkta att hemsidan glömts bort när det meddelades om betalningar. Detta kommer att bli bättre när vi har vår whattsapp grupp igång👍

Kontonumret är FI29 5567 0720 1495 86 och BIC är OKOYFIHH.
🌞Toscana, 200€ har referensnummer 40001357
Väskor: 18,60€ (inkl. moms) har referensnummer 40001344 💵💰

Glad Påsk!

1 Maj i Kovjoki

Vi är glada att än en gång blivit inbjudna till att sjunga på 1:a Maj i Kovjoki, på deras traditionsenliga jippo. I höst åker vi ner till Toscana för att delta i en körfestival. Den musik vi kommer att bjuda på, är en del av festivalrepertoaren.

OBS! Sista anmälningsdag till körresan 26.2.2019!!!

Arrangören meddelande att de behöver exakta antalet deltagare till körfestivalen i Toscana, 3-6.10.2019, redan 27.2. Detta betyder att sista anmälningsdag är 26.2, inte 7.3 som sades på övningen. Denna anmälan är bindande. Anmäl dig till Lena, tel 0505983146. Den 15.4 betalas en anmälningsavgift på 200€. Eventuellt kan ytterligare 50-100€ tillkomma, beroende på hur mycket pengar vi samlar in under sommaren och bidrag från fonder och stiftelser. Målet är förstås att vi får in så mycket pengar att det inte tillkommer ytterligare avgifter.

Meddela även om du inte kommer, så ser vi till att vi inte missar någon.

/ Styrelsen