Skip to main content

Material för körsångare

Terminsstart info

Hej på er och hälsningar från styrelsen! Enligt rådande direktiv så har vi nu tagit följande beslut angående körstarten:

Terminsstart sker 16.9 kl 18.45 på Vestersundsby samlingshus. Vi undviker samling i aulan eftersom utrymmet är begränsat. Handdeci placeras vid trappan utomhus för att undvika köbildning inne i aulan. Vi håller avstånd i salen och använder munskydd. Ifall munskydd medför ett problem för dig så kontakta styrelsen så kan vi diskutera där. För den som vill delta i vinlotteriet så kan man direkt vid ankomst fylla i sin lapp och betala. Vinlotteriet dras i pausen som vanligt.

Körhelg är inbokad till 2-3.10 på Merilä. Vi startar kl 10.00 på lördag och håller på till 17-18 tiden. Söndag 10-14. Det finns möjlighet till övernattning för 35€, frukost ingår. Ta egna lakan med. Middag på kvällen blir knytkalas, tex i bastubyggnaden, som också är tillgänglig. Vi har planer på att få med en röstcoach som programpunkt på körhelgen.

Lions konsert i Munsala kyrka 10.10 kl 18.00

Välgörenhetskonsert 19.2.2022

Kom ihåg att anmäla dig till arbis😊Vi ser fram emot att få köra igång i höst!

Mvh, Lena-Maria och styrelsen

Körhelg på Merilä 2-3.10.2021

Program ser ut på följande sätt:

Lördag:
10-12
Övning

12-13
Lunch

13-17
Övning. Kaffepaus

Samkväm med knytis för de som vill. Bastun är också varm

Söndag
10-12
Sångteknik med Fanny Sjölind

12-14
Övning

Vi kommer att öva på sångerna vi sjungit under hösten

Försäljning av Sukkatukkus produkter. Kampanjen avslutas måndag 21.6 kl20.00!

Hej på er! Nu har katalogerna kommit och vi inleder försäljning av Sukkatukkus produkter! Kampanjen pågår 21.5-21.6.Den som vill vara med och sälja så skicka din e-post adress åt mig på Lenalovescoffee@gmail.com så skickar jag inloggnings uppgifter.Katalogen kan avhämtas från min postlåda om jag inte är hemma eller knacka på😊 Adressen är Björkgränden 6 i Furuholmen.Varje paket kostar 20€ och vi förtjänar 7€/sålt paket.Dela gärna katalogen på Facebook och få kunder den vägen.Fråga ifall det är något som är oklart. Lycka till😊 https://www.sukkatukku.fi/

Årsmöte 8.4 kl 18.00

Hej på er,

Ikväll är det årsmöte via Google Meet. Följ länken för att delta i mötet. Inbjudan har i misstag gått endast via whattsapp gruppen. Vi ber om ursäkt för detta.

Damkören Madrigalen rf Årsmöte
Torsdag 8 apr. • 18:00–19:00
Anslutningsinformation för Google Meet
Videosamtalslänk: https://meet.google.com/igq-ekrj-ohi

Föredragningslista borde finnas under länken. Vi ses på Google meet inkommande torsdag🐣🐤🐥🌷

Varmt välkomna,
Fröken Ordförande